Wolsey, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Wolsey underkläder

Få har lika lång erfarenhet av att skapa produkter av hög kvalitet som Wolsey. Allt sedan 1755 har detta företag tillverkat strumpor i England. Genom århundradena har de hunnit klä många mäns fötter, Robert Falcon Scott bar t.ex. Wolsey när han i början av 1900-talet seglade till Antarktis, liksom den brittiska militären under två världskrig. Wolsey är sedan 1935 också det brittiska kungahusets hovleverantör av strumpor. Wolseys tillverkar såväl bomullsstrumpor och ullstrumpor som strumpor av bambufiber, alla av högsta kvalitet. Strumporna är mycket bekväma och hållbara och det fina materialet gör att dina fötter kan andas och må bra, även efter en heldag med skor.

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM