Velour by Nostalgi, Svanenmärkta Jeans | Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms

Velour by Nostalgi Jeans

När Velour by Nostalgi 2002 lanserades var målet tydligt: Att skapa en kollektion med herrkläder som var både tidlösa och unika. Velour by Nostalgi hyllar och hämtar inspiration från kreativa personer och historiska subkulturer som skapat ett eget uttryck men på samma gång varit helt rätt i tiden. Classic Style for the Creative Mind som grundarna själva uttrycker det. Velour by Nostalgi har sina rötter i Göteborg och kläderna har, precis som göteborgarna, en avslappnad attityd och en hälsosam dos humor.
Till vårsäsongen 2017 har Velour by Nostalgi tagit fram en kollektion med Svanenmärkta jeans. Jeansen är de mest miljövänliga på den nordiska marknaden idag och samarbetet med Svanen går i linje med Velour by Nostalgis vision om hållbart mode. Läs mer om Svanens miljömärkningar på Svanen.se.

Klicka här för att läsa Gatt Magasin-artikeln om Velour by Nostalgi och Världens första Svanenmärkta jeans.

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM