Velour by Nostalgi, Svanenmärkta Jeans | Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms

Velour by Nostalgi Jeans

När Velour by Nostalgi 2002 lanserades var målet tydligt: Att skapa en kollektion med herrkläder som var både tidlösa och unika. Velour by Nostalgi hyllar och hämtar inspiration från kreativa personer och historiska subkulturer som skapat ett eget uttryck men på samma gång varit helt rätt i tiden. Classic Style for the Creative Mind som grundarna själva uttrycker det. Velour by Nostalgi har sina rötter i Göteborg och kläderna har, precis som göteborgarna, en avslappnad attityd och en hälsosam dos humor.
Till vårsäsongen 2017 har Velour by Nostalgi tagit fram en kollektion med Svanenmärkta jeans. Jeansen är de mest miljövänliga på den nordiska marknaden idag och samarbetet med Svanen går i linje med Velour by Nostalgis vision om hållbart mode. Läs mer om Svanens miljömärkningar på Svanen.se.

Klicka här för att läsa Gatt Magasin-artikeln om Velour by Nostalgi och Världens första Svanenmärkta jeans.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM