Tiger Jeans hos Gatt.se | Herrkläder och Märkeskläder
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 3-6 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms

Tiger Jeans

Företaget som grundades i Uddevalla 1903 och som länge bara gjorde konfektion har idag en av de snyggaste jeanskollektionerna på marknaden. Tiger of Sweden Jeans har en modern och okomplicerad stil och jeansen passar både att klä upp och att klä ner. Signaturlooken för Tiger of Sweden Jeans är mörk och tajt men till våren finns även många fina, ljusa tvättar och ledigare passformer att välja bland. Hos Tiger of Sweden Jeans märks alltid, precis som i huvudkollektionen, ett tydligt fokus på hantverksmässighet och nogrannhet i detaljarbetet.
I vårt Tiger of Sweden Jeans-sortiment hittar du jeansmodellerna Iggy och Evolve i många snygga tvättar och färger.

Nyheter

2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.
2017-05-25

Säsongens skönaste t-shirts


säsongensmode T-shirten är ett favoritplagg för många under sommarhalvåret. Oavsett om du söker något snyggt till grillfesten eller något skönt att skydda axlarna från solens strålar med hittar du det i vårt sortiment av t-shirts.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 3-6 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM