Tiger of Sweden, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (83)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden är ett anrikt svenskt modeföretag, grundat i Uddevalla 1903. Märket har sina rötter i klassisk herrkonfektion med kostymer men har under de senaste decennierna moderniserat sin design till ett mer samtida snitt och blivit en symbol för skandinavisk prisvärd lyx. Tiger of Sweden kostymer kännetecknas av en ledig men samtidigt skräddad look, smala siluetter är här ett nyckelord, kombinera gärna med jacka / rock, skjorta och bälte från Tiger. Märket har specialiserat sig på två andra herrklassiker: Jeans och blazer / kavaj. Med Tiger of Sweden kan du känna dig ledig, med samtidigt dressad. Moderna funktionstyg blandas med en mer klassisk framtoning. Hos oss hittar du din Tiger of Sweden kostym, kavaj / blazer, jeans, tröjor, skjortor, jackor, rockar, kalsonger, strumpor, väskor, slipsar m.m.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM