Tiger of Sweden, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 3-6 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (75)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden är ett anrikt svenskt modeföretag, grundat i Uddevalla 1903. Märket har sina rötter i klassisk herrkonfektion med kostymer men har under de senaste decennierna moderniserat sin design till ett mer samtida snitt och blivit en symbol för skandinavisk prisvärd lyx. Tiger of Sweden kostymer kännetecknas av en ledig men samtidigt skräddad look, smala siluetter är här ett nyckelord, kombinera gärna med jacka / rock, skjorta och bälte från Tiger. Märket har specialiserat sig på två andra herrklassiker: Jeans och blazer / kavaj. Med Tiger of Sweden kan du känna dig ledig, med samtidigt dressad. Moderna funktionstyg blandas med en mer klassisk framtoning. Hos oss hittar du din Tiger of Sweden kostym, kavaj / blazer, jeans, tröjor, skjortor, jackor, rockar, kalsonger, strumpor, väskor, slipsar m.m.

Nyheter

2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.
2017-05-25

Säsongens skönaste t-shirts


säsongensmode T-shirten är ett favoritplagg för många under sommarhalvåret. Oavsett om du söker något snyggt till grillfesten eller något skönt att skydda axlarna från solens strålar med hittar du det i vårt sortiment av t-shirts.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 3-6 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM