Snoot, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Snoot jackor

SNOOT är ett av Sveriges nyaste och mest intressanta märken. Deras idé är enkel, att ta klassiska plagg och förnya och förbättra dem med moderna snitt och material. Grundaren Peter Blom – som var med och startade Peak Performance – har stor erfarenhet av att tillverka plagg med hög funktion och moderiktig design och passform. SNOOTs jackor är skapade med hög kvalitet och fingertoppskänsla, med en förhoppning om att jackan ska bli din favorit, den som du använder år ut och år in, just för att den alltid fungerar. SNOOTs jackor är dessutom tillverkade i en liten upplaga, vilket borgar för att du kan känna dig unik.

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM