Skultuna, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 3-6 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Skultuna

Det sägs att mannen har två smycken som han lätt kan bära, nämligen klocka och manschettknappar. Båda accessoarerna förhöjer klädseln, gör att du sticker ut och kan visa vem du verkligen är. När du vill ha riktigt fina och exklusiva manschettknappar ska du välja Skultuna. Kopparbruket Skultuna grundades på 1600-talet och har ända sedan dess skapat prydnadsföremål av förgylld koppar. Bruket blev snabbt pionjärer inom svensk formgivning och har längre erfarenhet än de flesta av att tillverka vackra föremål. Manschettknapparna är inget undantag. Skultunas manschettknappar kan bli en uppskattad gåva, eller varför inte ett sätt att sätta guldkant på din egen vardag?

Nyheter

2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.
2017-05-25

Säsongens skönaste t-shirts


säsongensmode T-shirten är ett favoritplagg för många under sommarhalvåret. Oavsett om du söker något snyggt till grillfesten eller något skönt att skydda axlarna från solens strålar med hittar du det i vårt sortiment av t-shirts.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 3-6 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM