Skultuna, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Skultuna

Det sägs att mannen har två smycken som han lätt kan bära, nämligen klocka och manschettknappar. Båda accessoarerna förhöjer klädseln, gör att du sticker ut och kan visa vem du verkligen är. När du vill ha riktigt fina och exklusiva manschettknappar ska du välja Skultuna. Kopparbruket Skultuna grundades på 1600-talet och har ända sedan dess skapat prydnadsföremål av förgylld koppar. Bruket blev snabbt pionjärer inom svensk formgivning och har längre erfarenhet än de flesta av att tillverka vackra föremål. Manschettknapparna är inget undantag. Skultunas manschettknappar kan bli en uppskattad gåva, eller varför inte ett sätt att sätta guldkant på din egen vardag?

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM