Saki, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Saki jackor

1987 grundade en man vid namn Salomon Dahan det skandinaviska modehuset House of Saki. Inom gruppen finns tre riktningar där vi på Gatt jobbar med skinnjackorna från Saki. Tanken med märket är att, med hjälp av klassiska plagg, rikta sig mot modemedvetna konsumenter som söker efter tidlösa plagg med lång livslängd. Våra skinnjackor från Saki har smarta lösningar och är av hög kvalitet samtidigt som de har en prisbild som tilltalar de flesta. Vare sig du bär jackan i stan eller i skogen så kommer den alltid att vara rätt. Jackorna har funnits på marknaden sedan 1987 och om vi får gissa så tror vi att de kommer att göra det även en lång tid framöver.

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM