Sail Racing, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Sail Racing

När en grupp seglarentusiaster grundade Sail Racing 1977 tog de med sig mycket erfarenhet och gedigen kunskap om segling och de krav som segling ställer på kläderna. Långa perioder med hårda vindar, kyla och vatten tär på plaggen och fordrar hög kvalitet och funktion, en riktigt bra jacka är A & O ute på sjön. Även om funktionen står i centrum gör Sail Racing aldrig avkall på stilen. Både Sail Racing Piké och tröja är utformade för att passa en bärare som uppskattar det marina modet och vill se välklädd ut såväl innan, som under och efter seglingen. I en Sail Racing jacka vävs design och funktion samman till ett, liksom funktionsfibern med naturfibern. Hos oss på Gatt hittar du bl.a. Sail Racing jackor, tröjor, pikéer.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM