Saddler, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (26)1 2 Sista 100 per sida

Saddler, bälten & väskor

Sedan starten 1986 har Saddler Scandinavia AB blivit ett av Sveriges ledande företag för accessoarer. De dryga tjugofem åren av framgångsrik design har lett till att Saddler idag tillverkar läderaccessoarer åt några av Sveriges största modeföretag. Men ur lusten att skapa växte det egna märket SDLR fram. Saddler förenar i SDLR all den kunskap företaget har förvärvat om bälten och väskor. Här erbjuds design, kvalitet och gediget hantverk till att skapa snygga och trendiga produkter. Genom att ha full kontroll över tillverkningskedjan blir SDLR ett märke som du kan lita på.

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM