R.M. Williams, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

R.M. Williams skor

Företaget grundades 1932 av Reginald Murray (”RM”) Williams som var en ryttare och även affärsman då han konstruerade skor och boots för den australiensiska marknaden. RM Williams skor, kläder och accessoarer bärs av australiensarna på landet, ranchen men även i staden och på jobbet. Idag är RM Williams världsberömda för deras premium handgjorda boots och accessoarer. På Gatt säljer vi modellen Blaxland där ovandelen av bootsen är i ett stycke läder för maximal komfort. Lädret anpassar sig efter fotens form och blir bara skönare med åren. R.M. Williams Blaxland är dressade chelseaboots, har samma ovansida som modellen Craftsman men med en randsydd gummisula, mer anpassad för vårt klimat. Insidan är helfodrad med läder från kalv. Du hittar även modellen Gardner med Commando-sula. Det spelar ingen roll om du är ute efter R.M. Williams mockaskor eller läderskor, du hittar dem båda här.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM