R.M. Williams, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

R.M. Williams skor

Företaget grundades 1932 av Reginald Murray (”RM”) Williams som var en ryttare och även affärsman då han konstruerade skor och boots för den australiensiska marknaden. RM Williams skor, kläder och accessoarer bärs av australiensarna på landet, ranchen men även i staden och på jobbet. Idag är RM Williams världsberömda för deras premium handgjorda boots och accessoarer. På Gatt säljer vi modellen Blaxland där ovandelen av bootsen är i ett stycke läder för maximal komfort. Lädret anpassar sig efter fotens form och blir bara skönare med åren. R.M. Williams Blaxland är dressade chelseaboots, har samma ovansida som modellen Craftsman men med en randsydd gummisula, mer anpassad för vårt klimat. Insidan är helfodrad med läder från kalv. Du hittar även modellen Gardner med Commando-sula. Det spelar ingen roll om du är ute efter R.M. Williams mockaskor eller läderskor, du hittar dem båda här.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM