Ray-Ban, Solglasögon | Handla online på Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms

Ray-Ban, Solglasögon

Ray-Ban har en spännande bakgrund. Under 1920-talet utvecklades flygindustrin snabbt och i takt med att flygningarna blev längre och på högre höjd ökade piloternas behov av ett bra ljusskydd för ögonen. Amerikanska flygvapnet vände sig 1929 till världens största företag inom ögonhälsa, Bausch & Lomb, och bad dem att ta fram solglasögon specialanpassade för sina piloter. Solglasögonen lanserades under namnet Anti Glare (reflexskydd).
Varumärket Ray-Ban lanserades sedan 1937. Modellen Aviator, i dagligt tal kallade pilotglasögon, har funnits med och varit bästsäljare från dag ett.
Sedan 1999 ägs Ray-Ban av italienska Luxottica Group och solglasögonen tillverkas idag i Milano.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM