Polo Ralph Lauren, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren grundades 1967, året därpå startades också Polo Ralph Lauren. År 1972 introducerades vad som fortfarande är en av grundstenarna i kollektionerna; pikétröjan med den klassiska polospelaren på bröstet. Oxfordskjortor med button down och rugbytröjor är två andra viktiga plagg i Polo Ralph Laurens kollektioner. Vi säljer förutom button down-skjortor, pikéer och rugbytröjor även v-ringade tröjor, rundhalsade tröjor, byxor, jackor och mycket mera i våra fysiska butiker.

Polo Ralph Lauren finns endast i våra fysiska butiker.
Varmt välkommen in till oss i: Bromma Blocks, Farsta Centrum, Globen Shopping och Sollentuna Centrum.

Polo Ralph Lauren-avdelningen i Gatt Farsta Centrum.


Polo Ralph Lauren-avdelningen i Gatt Bromma Blocks.


Polo Ralph Lauren-avdelningen i Gatt Farsta Centrum.


Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM