Polo Ralph Lauren, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 3-6 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren grundades 1967, året därpå startades också Polo Ralph Lauren. År 1972 introducerades vad som fortfarande är en av grundstenarna i kollektionerna; pikétröjan med den klassiska polospelaren på bröstet. Oxfordskjortor med button down och rugbytröjor är två andra viktiga plagg i Polo Ralph Laurens kollektioner. Vi säljer förutom button down-skjortor, pikéer och rugbytröjor även v-ringade tröjor, rundhalsade tröjor, byxor, jackor och mycket mera i våra fysiska butiker.

Polo Ralph Lauren finns endast i våra fysiska butiker.
Varmt välkommen in till oss i: Bromma Blocks, Farsta Centrum, Globen Shopping och Sollentuna Centrum.

Polo Ralph Lauren-avdelningen i Gatt Farsta Centrum.


Polo Ralph Lauren-avdelningen i Gatt Bromma Blocks.


Polo Ralph Lauren-avdelningen i Gatt Farsta Centrum.


Nyheter

2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.
2017-05-25

Säsongens skönaste t-shirts


säsongensmode T-shirten är ett favoritplagg för många under sommarhalvåret. Oavsett om du söker något snyggt till grillfesten eller något skönt att skydda axlarna från solens strålar med hittar du det i vårt sortiment av t-shirts.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 3-6 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM