Pettersson & Clark, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (58)1 2 3 Sista 100 per sida

Pettersson & Clark

Pettersson & Clark har anor från 1979. Allting började i klädbutiken Gatt med ambitionen att sälja de rätta kvalitéerna i de rätta produkterna till konsumenten. Från varje tråd och textilfiber åtar sig Pettersson & Clark att alltid skapa hög kvalité. Ingen detalj är för liten; från precision i sömnad och skärning av kragar till placering av knappar och fickor. Tack vare att produktionen huvudsakligen ligger i Europa kan man säkerställa kvalitén och även korta ned tiderna från idé till färdigt plagg, något som alltid är viktigt inom mode. Pettersson & Clark har en semidressad stil med inspiration från Sydeuropa och med en skandinavisk touch.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM