Peak Performance, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (32)1 2 Sista 100 per sida

Peak Performance

Skidkläder görs bäst av skidentusiaster, det bevisade några svenskar när de 1986 grundade Peak Performance i Åre. Över 30 år senare är detta Skandinaviens största klädmärke inom gruppen funktionellt mode. Sedan starten har Peak Performance expanderat till andra områden såsom golf- och träningskläder men framförallt lanserat en linje med casual-wear där man hittar chinos, skjortor, piké, jeans, t-shirts, tröjor m.m. Peak Performance är idag ett modernt modeföretag som skapar jackor i innovativa funktionsmaterial och med smarta och snygga snitt. En Peak Performance-jacka tar dig från skidbacke till after ski med stilen i behåll.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM