Herrjackor från Parajumpers hos Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Parajumpers, PJS jackor


Parajumpers var och är ett projekt som härrör från samarbetet mellan Ape & Partners S.p.A och designern Massimo Rossetti, som har många års erfarenhet som konstruktör av ytterkläder, och även som importör av amerikanska märken för den italienska marknaden. Inspirationen är hämtad från den 210:e räddningsskvadronen i Alaska. Männen i den 210:e räddningsskvadronen som är baserade i Anchorage, Alaska, är högt utbildade för extrema räddningar i den vildaste, mest avlägsna och fientliga hörn av världen. Parajumpers jackor är tillverkade av slitstarkt nylon som kommer med ett vadderat foder och ofta en pälstrimmad huva. Kragen fästs med en krok som på de riktiga jackorna används i fallskärmshoppning men på ”modejackorna” är en del av inspirationen. Framsidans stora ficka på varje Parajumpers jacka används för transporterande av tillbehör och räddningssaker och är kopierad från originalet med modifieringar.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM