Herrjackor från Parajumpers hos Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Parajumpers, PJS jackor


Parajumpers var och är ett projekt som härrör från samarbetet mellan Ape & Partners S.p.A och designern Massimo Rossetti, som har många års erfarenhet som konstruktör av ytterkläder, och även som importör av amerikanska märken för den italienska marknaden. Inspirationen är hämtad från den 210:e räddningsskvadronen i Alaska. Männen i den 210:e räddningsskvadronen som är baserade i Anchorage, Alaska, är högt utbildade för extrema räddningar i den vildaste, mest avlägsna och fientliga hörn av världen. Parajumpers jackor är tillverkade av slitstarkt nylon som kommer med ett vadderat foder och ofta en pälstrimmad huva. Kragen fästs med en krok som på de riktiga jackorna används i fallskärmshoppning men på ”modejackorna” är en del av inspirationen. Framsidans stora ficka på varje Parajumpers jacka används för transporterande av tillbehör och räddningssaker och är kopierad från originalet med modifieringar.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM