Herrjackor från Parajumpers hos Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Parajumpers, PJS jackor


Parajumpers var och är ett projekt som härrör från samarbetet mellan Ape & Partners S.p.A och designern Massimo Rossetti som har lång erfarenhet som konstruktör och importör av ytterkläder från amerikanska varumärken för den italienska marknaden. Inspirationen till Parajumpers jackor är hämtad från den 210:e räddningsskvadronen i Alaska. Männen i den 210:e räddningsskvadronen som är baserade i Anchorage, Alaska, är utbildade för extrema räddningar i de vildaste, mest avlägsna och fientliga hörn av världen. Parajumpers jackor är tillverkade av slitstark nylon, vadderade med dun eller syntetfoder och har ofta en pälsbrämad huva eller krage. Typiska detaljer man känner igen en Parajumpers-jacka på, som den stora fickan fram på magen och karbinhaken vid kragen, är hämtade från originaljackan. Parajumpers använder sig enbart av certifierad päls i sina jackor. Du kan läsa mer om Parajumpers pälspolicy här.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM