Morris - Tröjor och Skjortor m.m | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (32)1 2 Sista 100 per sida

Morris

Från 1950-1970 var Morris herrekiperingsbutik ett vanligt inslag för en Stockholmare att se under sin shoppingrunda. Butiken låg i Sagerska Palatset på Hamngatan i Stockholm och Morris sågs som det självklara valet för en riktig gentleman att handla från, vare sig man behövde en ny skjorta eller behövde uppdatera sin arsenal av kavajer. Den här känslan för mode och elegans lever vidare än idag, det syns inte minst på Morris jackor.

År 2004 startades Morris som vi känner igen det idag av Jan och Eva Alsén. Med många år av modeskapande bakom sig lyckades de båda göra om märket, med ett tillsynes brittiskt namn och bakgrund, till något mer lekfullt och internationellt. Morris kläder har lyckats etablera sig som ett självklart inslag i mode-Sverige med sin eleganta preppy stil och med fin känsla för material, passform och färgval. Det går knappt att passera en finare gata utan att se en jacka eller tröja från Morris idag. Hos oss hittar du bl.a. jackor, skjortor, tröjor, kavaj/blazer, piké & chinos.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM