Morris - Tröjor och Skjortor m.m | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (53)1 2 3 Sista 100 per sida

Morris

Från 1950-1970 var Morris herrekiperingsbutik ett vanligt inslag för en Stockholmare att se under sin shoppingrunda. Butiken låg i Sagerska Palatset på Hamngatan i Stockholm och Morris sågs som det självklara valet för en riktig gentleman att handla från, vare sig man behövde en ny skjorta eller behövde uppdatera sin arsenal av kavajer. Den här känslan för mode och elegans lever vidare än idag, det syns inte minst på Morris jackor.

År 2004 startades Morris som vi känner igen det idag av Jan och Eva Alsén. Med många år av modeskapande bakom sig lyckades de båda göra om märket, med ett tillsynes brittiskt namn och bakgrund, till något mer lekfullt och internationellt. Morris kläder har lyckats etablera sig som ett självklart inslag i mode-Sverige med sin eleganta preppy stil och med fin känsla för material, passform och färgval. Det går knappt att passera en finare gata utan att se en jacka eller tröja från Morris idag. Hos oss hittar du bl.a. jackor, skjortor, tröjor, kavaj/blazer, piké & chinos.

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM