J. Lindeberg, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (54)1 2 3 Sista 100 per sida

J.Lindeberg

Den första kollektionen från J.Lindeberg kom 1997, men märket har redan skaffat sig en stark ställning. J.Lindeberg har sedan dess varit en given del i den svenska modevärlden och finns idag i över 30 länder från Seoul till L.A. Genom att kombinera samtida snitt och spännande material med mer bohemiska detaljer skapar J.Lindeberg kläder för den urbana och kreative mannen. Kläder för en Art director istället för en banktjänsteman; det är ungdomligt men inte bara för unga, lyxigt men inte vräkigt. J.Lindeberg erbjuder jacka eller rock, kostym eller blazer/kavaj, skjorta eller t-shirt, jeans eller chinos. Genom att kombinera plagg från J.L blir du välklädd oavsett om du är ledig eller behöver klä upp dig.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM