J. Lindeberg, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (54)1 2 3 Sista 100 per sida

J.Lindeberg

Den första kollektionen från J.Lindeberg kom 1997, men märket har redan skaffat sig en stark ställning. J.Lindeberg har sedan dess varit en given del i den svenska modevärlden och finns idag i över 30 länder från Seoul till L.A. Genom att kombinera samtida snitt och spännande material med mer bohemiska detaljer skapar J.Lindeberg kläder för den urbana och kreative mannen. Kläder för en Art director istället för en banktjänsteman; det är ungdomligt men inte bara för unga, lyxigt men inte vräkigt. J.Lindeberg erbjuder jacka eller rock, kostym eller blazer/kavaj, skjorta eller t-shirt, jeans eller chinos. Genom att kombinera plagg från J.L blir du välklädd oavsett om du är ledig eller behöver klä upp dig.

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM