J. Lindeberg, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (33)1 2 Sista 100 per sida

J.Lindeberg

Den första kollektionen från J.Lindeberg kom 1997, men märket har redan skaffat sig en stark ställning. J.Lindeberg har sedan dess varit en given del i den svenska modevärlden och finns idag i över 30 länder från Seoul till L.A. Genom att kombinera samtida snitt och spännande material med mer bohemiska detaljer skapar J.Lindeberg kläder för den urbana och kreative mannen. Kläder för en Art director istället för en banktjänsteman; det är ungdomligt men inte bara för unga, lyxigt men inte vräkigt. J.Lindeberg erbjuder jacka eller rock, kostym eller blazer/kavaj, skjorta eller t-shirt, jeans eller chinos. Genom att kombinera plagg från J.L blir du välklädd oavsett om du är ledig eller behöver klä upp dig.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM