Henri Lloyd, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Henri Lloyd

Henri Lloyd grundades 1963 av Henri Strzelecki, en medaljerad före detta polsk militär, och Angus Lloyd i Manchester. De insåg tidigt potentialen hos funktionsmaterial och Henri Strzelecki, eller Mr. Henri som han kom att kallas, uppfann flera smarta lösningar för seglarkläder – vattensäkra dragkedjor i nylon med mera. Det är inte en slump att den första mannen som ensam seglade jorden runt bar Henri Lloyd. Idag bär folk Henri Lloyd jackor, väskor och keps såväl på land som till sjöss. Märket ståtar med stilsäkra och kvalitativa pikéer, t-shirts och tröjor i 100 % bomull. De funktionella jackorna fungerar lika bra på semestern vid havet som på after-worken eller biobesöket. På Gatt hittar du Henri Lloyd jacka, tröja, väska, keps och pikéer, oftast i maritima färger.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM