Henri Lloyd, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Henri Lloyd

Henri Lloyd grundades 1963 av Henri Strzelecki, en medaljerad före detta polsk militär, och Angus Lloyd i Manchester. De insåg tidigt potentialen hos funktionsmaterial och Henri Strzelecki, eller Mr. Henri som han kom att kallas, uppfann flera smarta lösningar för seglarkläder – vattensäkra dragkedjor i nylon med mera. Det är inte en slump att den första mannen som ensam seglade jorden runt bar Henri Lloyd. Idag bär folk Henri Lloyd jackor, väskor och keps såväl på land som till sjöss. Märket ståtar med stilsäkra och kvalitativa pikéer, t-shirts och tröjor i 100 % bomull. De funktionella jackorna fungerar lika bra på semestern vid havet som på after-worken eller biobesöket. På Gatt hittar du Henri Lloyd jacka, tröja, väska, keps och pikéer, oftast i maritima färger.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM