Gant hos Gatt.se | Handla Online
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (199)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Gant

Gant har en särpräglad stil och viker sällan många tum från sitt gedigna arv. Den klassiska Gant-stilen hämtar inspiration från livet på den amerikanska östkusten och den europeiska rivieran. Gant har med sin sportiga preppystil blivit en riktig trendsättare och säljer idag sina plagg på över 70 marknader.
Företaget startades 1949 i New Haven och slog på 60-talet igenom stort på de amerikanska universiteten med sina tröjor och skjortor. Den numera klassiska button down-skjortan gjorde att Gant fick en plats i var modern mans garderob. Skjortmodellen står sig än idag och är fortfarande essentiell för varje välklädd man.
Gant är märket för dig som vill ha en välklädd men samtidigt avslappnad stil. Typiska Gant-plagg är, förutom button down-skjortan; rugbytröjan, kabelstickade pullovern och bomullsbyxan. På Gatt.se hittar du jackor, tröjor, skjortor, pikéer, t-shirts, jeans, chinos, underkläder och accessoarer från Gant.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM