Gant hos Gatt.se | Handla Online
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (177)1 2 3 ... 8 Sista 100 per sida

Gant

Gant har en särpräglad stil och viker sällan många tum från sitt gedigna arv. Den klassiska Gant-stilen hämtar inspiration från livet på den amerikanska östkusten och den europeiska rivieran. Gant har med sin sportiga preppystil blivit en riktig trendsättare och säljer idag sina plagg på över 70 marknader.
Företaget startades 1949 i New Haven och slog på 60-talet igenom stort på de amerikanska universiteten med sina tröjor och skjortor. Den numera klassiska button down-skjortan gjorde att Gant fick en plats i var modern mans garderob. Skjortmodellen står sig än idag och är fortfarande essentiell för varje välklädd man.
Gant är märket för dig som vill ha en välklädd men samtidigt avslappnad stil. Typiska Gant-plagg är, förutom button down-skjortan; rugbytröjan, kabelstickade pullovern och bomullsbyxan. På Gatt.se hittar du jackor, tröjor, skjortor, pikéer, t-shirts, jeans, chinos, underkläder och accessoarer från Gant.

För att se och handla höstsäsongens damplagg från Gant, Klicka här.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM