Gant hos Gatt.se | Handla Online
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (199)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Gant

Gant har en särpräglad stil och viker sällan många tum från sitt gedigna arv. Den klassiska Gant-stilen hämtar inspiration från livet på den amerikanska östkusten och den europeiska rivieran. Gant har med sin sportiga preppystil blivit en riktig trendsättare och säljer idag sina plagg på över 70 marknader.
Företaget startades 1949 i New Haven och slog på 60-talet igenom stort på de amerikanska universiteten med sina tröjor och skjortor. Den numera klassiska button down-skjortan gjorde att Gant fick en plats i var modern mans garderob. Skjortmodellen står sig än idag och är fortfarande essentiell för varje välklädd man.
Gant är märket för dig som vill ha en välklädd men samtidigt avslappnad stil. Typiska Gant-plagg är, förutom button down-skjortan; rugbytröjan, kabelstickade pullovern och bomullsbyxan. På Gatt.se hittar du jackor, tröjor, skjortor, pikéer, t-shirts, jeans, chinos, underkläder och accessoarer från Gant.

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM