Eton, Skjortor & Accessoarer
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 3-6 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (118)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Eton, skjortor & accessoarer

Historien om Eton, en av världens främsta tillverkare av kvalitetsskjortor för män, tar sin början 1928 i den lilla byn Gånghester utanför Borås. Äkta paret David och Annie Pettersson startade under rådande depression en verksamhet med inriktning på herrskjortor. 1950 fick verksamheten i regi av grundarnas söner namnet Eton och fokusen hade naturligt fallit på att tillverka och sälja skjortor av allra högsta kvalitet. Etons högklassiga skjortor säljs idag i exklusiva butiker världen över.

På Gatt har vi ett brett sortiment av skjortor från Eton. Hos oss finns Etonskjortor för alla tillfällen, stilar och kroppsformer. Oavsett om det är till arbete, fritid, fest eller bröllop du söker skjorta hittar du den hos oss. Eton har fyra skjortkollektioner; Collection, Unbuttoned, Green och Evening. Hos oss hittar du utöver Etons skjortor även kompletterande slipsar och näsdukar av högsta kvalitet för perfekta kombinationer och en uppdaterad stil.
Eton ligger alltid i framkant när det gäller trender och det kommer in nyheter flera gånger per säsong. Även sortimentet av basskjortor är väl tilltaget och den osvikliga, vita skjortan finns i en mängd utföranden där passform, krage och tygkvalitet väljs efter smak och tycke. I vårt sortiment finns skjortor i passformarna slim, super slim, contemporary och classic fit.

Nyheter

2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.
2017-05-25

Säsongens skönaste t-shirts


säsongensmode T-shirten är ett favoritplagg för många under sommarhalvåret. Oavsett om du söker något snyggt till grillfesten eller något skönt att skydda axlarna från solens strålar med hittar du det i vårt sortiment av t-shirts.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 3-6 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM