Eton Skjortor & Accessoarer
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (73)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Eton Skjortor & accessoarer

Historien om Eton, en av världens främsta tillverkare av kvalitetsskjortor för män, tar sin början 1928 i den lilla byn Gånghester utanför Borås. Äkta paret David och Annie Pettersson startade under rådande depression en verksamhet med inriktning på herrskjortor. 1950 fick verksamheten i regi av grundarnas söner namnet Eton och fokusen hade naturligt fallit på att tillverka och sälja skjortor av allra högsta kvalitet. Etons högklassiga skjortor säljs idag i exklusiva butiker världen över.

På Gatt har vi ett brett sortiment av skjortor från Eton. Hos oss finns Etonskjortor för alla tillfällen, stilar och kroppsformer. Oavsett om det är till arbete, fritid, fest eller bröllop du söker skjorta hittar du den hos oss. Eton har fyra skjortkollektioner; Collection, Unbuttoned, Green och Evening. Hos oss hittar du utöver Etons skjortor även kompletterande slipsar och näsdukar av högsta kvalitet för perfekta kombinationer och en uppdaterad stil.
Eton ligger alltid i framkant när det gäller trender och det kommer in nyheter flera gånger per säsong. Även sortimentet av basskjortor är väl tilltaget och den osvikliga, vita skjortan finns i en mängd utföranden där passform, krage och tygkvalitet väljs efter smak och tycke. I vårt sortiment finns skjortor i passformerna slim, super slim, contemporary och classic fit.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM