Eton, Skjortor & Accessoarer
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (148)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Eton, skjortor & accessoarer

Historien om Eton, en av världens främsta tillverkare av kvalitetsskjortor för män, tar sin början 1928 i den lilla byn Gånghester utanför Borås. Äkta paret David och Annie Pettersson startade under rådande depression en verksamhet med inriktning på herrskjortor. 1950 fick verksamheten i regi av grundarnas söner namnet Eton och fokusen hade naturligt fallit på att tillverka och sälja skjortor av allra högsta kvalitet. Etons högklassiga skjortor säljs idag i exklusiva butiker världen över.

På Gatt har vi ett brett sortiment av skjortor från Eton. Hos oss finns Etonskjortor för alla tillfällen, stilar och kroppsformer. Oavsett om det är till arbete, fritid, fest eller bröllop du söker skjorta hittar du den hos oss. Eton har fyra skjortkollektioner; Collection, Unbuttoned, Green och Evening. Hos oss hittar du utöver Etons skjortor även kompletterande slipsar och näsdukar av högsta kvalitet för perfekta kombinationer och en uppdaterad stil.
Eton ligger alltid i framkant när det gäller trender och det kommer in nyheter flera gånger per säsong. Även sortimentet av basskjortor är väl tilltaget och den osvikliga, vita skjortan finns i en mängd utföranden där passform, krage och tygkvalitet väljs efter smak och tycke. I vårt sortiment finns skjortor i passformarna slim, super slim, contemporary och classic fit.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM