Dahlin Herrskor | Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms

Dahlin Skor

Dahlin gör skor för den självsäkra och medvetna mannen. Varumärkets motto är "Lead. Don't follow.". Bakom varumärket Dahlin står det anrika smålandsföretaget Hestra som är kända bland annat för sina kvalitativa handskar. Dahlins ansikte utåt är ingen mindre än den välmeriterade fotbollsspelaren Martin Dahlin.
I vårt sortiment från Dahlin hittar du skorna som behövs för att bygga en stilfull skogarderob. De hålmönstrade broguesskorna matchas lika snyggt till kostym som med en ledigare klädsel beståendes av jeans och skjorta. Oxfordskon är ett elegant val som fungerar utmärkt vid formella och festligare tillfällen, som till exempel då klädkoden är mörk kostym eller i affärssammanhang. Chelseaboots är en favorit i rockstjärnans såväl som friluftsälskarens garderob och gifter sig fint med jeans och ullrock.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM