Boomerang, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (29)1 2 Sista 100 per sida

Boomerang

Boomerang är ett svenskt märke som skapades av två Beckmanstudenter på 1970-talet. De förenades av en idé om kvalitet framför kvantitet och av jakten på ett tidlöst och skandinaviskt uttryck. Ett klassiskt plagg är en smakfull Boomerang jacka med ett modernt snitt. Boomerang är också synonymt med basplagg i en kvalitativ utformning. Här hittar du enfärgade och slitstarka chinos samt skjortor och pullovers till helgen, semestern eller vardagen. Den lilla boomerangen signalerar välskräddade plagg i naturmaterial, producerade på ett etiskt hänsynstagande sätt. På Gatt kan du handla Boomerang pike, jacka, chinos, jeans, tröja m.m.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM