Amanda Christensen, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 3-6 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (60)1 2 3 Sista 100 per sida

Amanda Christensen accessoarer

Det svenska märket Amanda Christensen, grundat 1885, menar själva att de inte säljer ett pris, de säljer kvalitet. Som ett av Sveriges äldsta modeföretag har Amanda Christensen en speciell ställning i den svenska modehistorien. I nära 140 år har man tillverkat accessoarer till gentlemän, först till svenska därefter till resten av världens välklädda män. Här hittar du slipsar, scarves och halsdukar. Slipsarna tillverkas i regel av 100 % silke och håller en mycket hög kvalitet. Amanda Christensen har slipsar för alla tillfällen och du finner allt ifrån den exklusiva festslipsen i silke till den smakfulla vardagsslipsen i bomull/ull i en rad olika färger och mönster som pinstripe, paisley och småsprickigt. Valet är ditt.

Nyheter

2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.
2017-05-25

Säsongens skönaste t-shirts


säsongensmode T-shirten är ett favoritplagg för många under sommarhalvåret. Oavsett om du söker något snyggt till grillfesten eller något skönt att skydda axlarna från solens strålar med hittar du det i vårt sortiment av t-shirts.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 3-6 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM