Amanda Christensen, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (67)1 2 3 Sista 100 per sida

Amanda Christensen accessoarer

Det svenska märket Amanda Christensen, grundat 1885, menar själva att de inte säljer ett pris, de säljer kvalitet. Som ett av Sveriges äldsta modeföretag har Amanda Christensen en speciell ställning i den svenska modehistorien. I nära 140 år har man tillverkat accessoarer till gentlemän, först till svenska därefter till resten av världens välklädda män. Här hittar du slipsar, scarves och halsdukar. Slipsarna tillverkas i regel av 100 % silke och håller en mycket hög kvalitet. Amanda Christensen har slipsar för alla tillfällen och du finner allt ifrån den exklusiva festslipsen i silke till den smakfulla vardagsslipsen i bomull/ull i en rad olika färger och mönster som pinstripe, paisley och småsprickigt. Valet är ditt.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM