Farsta Centrum | Gatt - Herrkläder & märkeskläder
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Gatt i Farsta Centrum

Gatt i Farsta Centrum har ett stort utbud av märkeskläder och skor för män från varumärken som Polo Ralph Lauren, R.M. Williams, Gant, Tiger of Sweden, Eton, Dockers, J.Lindeberg, Peak Performance, Boomerang, Oscar Jacobson, SIR of Sweden, Sand, Loake, Henri Lloyd, Hugo Boss, Jofama, Levi´s, Morris, NN.07, Sail Racing, SNOOT m.fl. Här hittar du allt från kostymer och skjortor till jeans och t-shirts.

Gattbutiken i Farsta Centrum öppnade 2003 och bytte till större lokal 2009, i samband med denna flytt fick butiken ny inredning. Butiken renoverades ytterligare under 2013.

Farsta Centrum är ett gammalt centrum och byggdes redan 1960 och blev då det största köpcentrumet i Sverige. Vid den tiden var det ett nytt tänk då man strävade efter att bygga ABC-områden (arbete, bostad, centrum).

Hitta hit:

Kollektivt:
Tar du tunnebanan är det gröna linjen mot Farsta Strand som gäller. Stationen du ska kliva av på är Farsta. Åker du pendeltåget är det Västerhaninge/Nynäshamn-tåget du ska välja. Kliv av på station Farsta Strand. Därefter kan du ta tunnelbanan och åka tillbaka en station. Vill du ha mer information rekommenderar vi ett besök på sl.se för avgångstider.

Bil:
Åker du bil är det Nynäsvägen och avfarten heter Farsta centrum. Som besökare i Farsta Centrum har du 3 timmars fri parkering på Storforsplan, Farstaplan, Karlandaplan och i kundgaraget.

Våra öppettider i Farsta Centrum:

Vardagar: 10-20
Lördag: 10-18
Söndag: 11-17

Öppettider i samband med helgdagar 2017:

Trettondagsafton: 10-20
Trettondagen: 11-17
Skärtorsdag: 10-20
Långfredag: 11-17
Påskafton: 10-18
Påskdagen: 11-17
Annandag Påsk: 11-17
Valborgsmässoafton: 11-17
Första maj: 11-17
Kristi Himmelfärdsdag: 11-17
Sveriges Nationaldag: 11-17
Midsommarafton: Stängt
Midsommardagen: Stängt
Alla Helgons afton: 10-20
Alla Helgons dag: 11-17
Julafton: 10-14
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 11-17
Nyårsafton: 10-15
Nyårsdagen: Stängt

Adress till butiken i Farsta:
Storforsgränd 3, 123 47 Farsta
Om du vill kontakta oss på telefon: 08-28 88 05

Till Farsta Centrums hemsida

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM