Våra butiker | Gatt - Herrkläder & märkeskläder
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Gatts butiker

Gatt har fyra fysiska butiker i Stockholm. Butikerna hittar du i Bromma Blocks, Farsta Centrum, Globen Shopping och Sollentuna Centrum. I våra fysiska butiker möts du, precis som här i webbutiken, av herrkläder från välkända varumärken och personlig service från vår kunniga och engagerade personal. Besök oss i någon av våra butiker för att upptäcka säsongens nyheter och trender eller för att få hjälp att hitta rätt storlek eller passform. Välkommen!

Butikskedjorna Gatt och Thernlunds ingår i Thernlunds-gruppen. Från och med hösten 2017 slår vi ihop kedjorna under ett gemensamt namn och alla kundklubbsfördelar och erbjudanden blir gemensamma. Utöver Gatts befintliga butiker som kommer att byta namn till Thernlunds kommer vi att ha butiker på följande platser:
• Lidingö Centrum
• Liljeholmen Galleria
• Mall of Scandinavia
• Nacka Forum
• Tyresö Centrum
• Täby Centrum

Bromma Blocks

Bromma Blocks - Klicka här

Öppettider:
Mån-Fre: 10-20 Lör-Sön: 10-18
Telefon: 08 - 28 88 05

Farsta centrum

Farsta Centrum - Klicka här

Öppettider:
Mån-Fre: 10-20 Lör: 10-18 Sön: 11-17
Telefon: 08 - 28 88 05

Globen Shopping

Globen Shopping - Klicka här

Öppettider:
Mån-Fre: 10-19 Lör: 10-17 Sön: 11-17
Telefon: 08 - 28 88 05

Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum - Klicka här

Öppettider:
Mån-Fre: 10-20 Lör-Sön: 10-18
Telefon: 08 - 28 88 05.

Våra kontaktvägar via telefon, mail och besöksadresser.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM