Klädkod: Blazer - GATT.SE - I mäns garderober sedan 1979
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Klädkod: Blazer eller Udda kavaj


Betydelse:
Blazer eller udda kavaj innebär en mörk kavaj tillsammans med ett par udda byxor såsom ett par ullbyxor eller chinos. Traditionen säger att du även bör bära skjorta tillsammans med kavajen. Denna klädkod ska tolkas som mer ledig än de övriga klädkoderna.

Att ha till:
Skjortan till denna klädkod kan du välja helt fritt utifrån vad som passar dig. Mönster eller inte, ljus eller mörk, valet är helt upp till dig och vad du är bekväm i. Slips är inte nödvändigt till denna klädkod utan kan snarare hoppas över till förmån för en mönstrad skjorta. Skorna är till fördel bruna då det ger ett mer ledigt och avslappnat intryck och harmoniserar med klädkoden.

Tillställning:
Blazer eller udda kavaj används vid en mer informell tillställning än när klädkoden kavaj används. Värden och värdinnan kan använda denna klädkod som ett alternativ till kavaj om de vill klä ner tillställningen en aning. Förväxla dock inte denna klädkod med kavaj.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM