Klädkod: Blazer - GATT.SE - I mäns garderober sedan 1979
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Klädkod: Blazer eller Udda kavaj


Betydelse:
Blazer eller udda kavaj innebär en mörk kavaj tillsammans med ett par udda byxor såsom ett par ullbyxor eller chinos. Traditionen säger att du även bör bära skjorta tillsammans med kavajen. Denna klädkod ska tolkas som mer ledig än de övriga klädkoderna.

Att ha till:
Skjortan till denna klädkod kan du välja helt fritt utifrån vad som passar dig. Mönster eller inte, ljus eller mörk, valet är helt upp till dig och vad du är bekväm i. Slips är inte nödvändigt till denna klädkod utan kan snarare hoppas över till förmån för en mönstrad skjorta. Skorna är till fördel bruna då det ger ett mer ledigt och avslappnat intryck och harmoniserar med klädkoden.

Tillställning:
Blazer eller udda kavaj används vid en mer informell tillställning än när klädkoden kavaj används. Värden och värdinnan kan använda denna klädkod som ett alternativ till kavaj om de vill klä ner tillställningen en aning. Förväxla dock inte denna klädkod med kavaj.

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM