Om Oss, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Om Gatt


Ambitionen är att med Stockholms bästa service erbjuda en mix av riktiga varumärken under ett och samma tak. Vi är helt oberoende från våra leverantörer vilket innebär att vi kan plocka ut det bästa ur varje kollektion. Vi vet nämligen av erfarenhet att inget varumärke kan vara bäst i tid och evighet. Du hittar Gatt i Bromma Blocks, Farsta Centrum, Globen Shopping och i Sollentuna Centrum.

I Mäns garderober sedan 1979

Namnet Gatt kommer från termen gatt i egenskap av mellanrum eller öppning. Tanken vid starten, 1979, var att överbrygga det gatt som fanns mellan traditionella konfektionsbutiker och specialinriktade jeansaffärer. Oavsett om kunden ville ha en kostym eller ett par jeans så tyckte vi att han hade rätt till ett bra sortiment sålt av kunniga och engagerade säljare. Detta koncept visade sig snabbt väldigt lyckat. Gatt har sedan dess haft nöjet att serva kvalitetsmedvetna och modeintresserade Stockholmare.

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM