Om Oss, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 3-6 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Om Gatt


Ambitionen är att med Stockholms bästa service erbjuda en mix av riktiga varumärken under ett och samma tak. Vi är helt oberoende från våra leverantörer vilket innebär att vi kan plocka ut det bästa ur varje kollektion. Vi vet nämligen av erfarenhet att inget varumärke kan vara bäst i tid och evighet. Du hittar Gatt i Bromma Blocks, Farsta Centrum, Globen Shopping och i Sollentuna Centrum.

I Mäns garderober sedan 1979

Namnet Gatt kommer från termen gatt i egenskap av mellanrum eller öppning. Tanken vid starten, 1979, var att överbrygga det gatt som fanns mellan traditionella konfektionsbutiker och specialinriktade jeansaffärer. Oavsett om kunden ville ha en kostym eller ett par jeans så tyckte vi att han hade rätt till ett bra sortiment sålt av kunniga och engagerade säljare. Detta koncept visade sig snabbt väldigt lyckat. Gatt har sedan dess haft nöjet att serva kvalitetsmedvetna och modeintresserade Stockholmare.
Butikskedjorna Gatt och Thernlunds ingår i Thernlunds-gruppen. Från och med hösten 2017 slår vi ihop kedjorna under ett gemensamt namn och alla kundklubbsfördelar och erbjudanden blir gemensamma.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 3-6 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM