Leveransinformation, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Leveransinformation

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 1-3 vardagar. Väljer du att hämta i någon av våra butiker kan varan hämtas 2 vardagar senare efter kl. 17.00. Du måste ta med legitimation och ordernummer alternativt orderbekräftelsen (denna kommer till den angivna e-postadressen). I fall då uthämtning sker i butik tillkommer INGEN fraktkostnad.
Om du valt att få dina varor skickade som paket får du normalt dina varor inom 1-3 arbetsdagar efter beställning. Avvikelser och förseningar utöver 3 dagar kan förekomma, i de fall förseningen uppkommer på grund av oss kontaktar vi dig.
Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid. Har du betalat produkterna i förskott återbetalar vi dina pengar inom 14 dagar.

Utlämningsställen

Varor som levereras med PostNord MyPack (Posten) hämtas ut vid närmaste Posten-utlämningsställe. Du får en avisering via sms när du kan hämta paketet och på vilket utlämningsställe paketet finns. Ditt paket ligger kvar på ditt utlämningsställe eller den butik du valt i 14 dagar. Ej uthämtade paket debiteras med 100 kr. Vid hämtning av ditt paket ber vi dig att kontrollera att försändelsen är intakt. Skulle försändelsen vara skadad eller lagad på något sätt, ber vi dig kontrollera att allt finns med i paketet. Vid avvikelse: kontakta GATTs kundtjänst på telefon: 08 - 28 88 05 eller mail: kundservice@gatt.se.

Frakt

Fri frakt på alla beställningar inom Sverige.

Beställningar till utlandet

I dagsläget levererar vi även till Danmark och Finland. Leveranstiden på utlandsbeställningar är normalt 3-7 dagar.
Vid beställningar till Danmark och Finland tillkommer en fraktkostnad på 150 kr. Vid ordrar över 3000 kr är det fri frakt på utlandsbeställningar.

Leverans Danmark

SMS-avisering:
1. Föravisering via SMS.
2. Avisering via ankomst.
3. Påminnelse (dag 5).
4. Andra påminnelsen (dag 9).

E-post-avisering:
1. Föravisering.
2. Ankomstavisering.
3. Påminnelse (dag 5).
4. Andra påminnelsen (dag 9).

Leverans Finland

SMS-avisering:
1. Avisering via ankomst.
2. Påminnelse (dag 7).
3. Andra påminnelsen (dag 9).

E-post-avisering:
1. Avisering via ankomst.
2. Påminnelse (dag 7).
3. Andra påminnelsen (dag 9).

Nyheter

2017-04-30

Plagget i fokus: Den okonstruerade kavajen

okonstrueradkavajoscarjacobson
De okonstruerade kavajerna har dominerat modet sedan ett par säsonger tillbaka och fortsätter att göra så även i vår. Oscar Jacobson har en mängd snygga okonstruerade och mjukt konstruerade kavajer i sitt sortiment så vi bad Mats Pettersson som är designer på Oscar Jacobson att förklara lite närmare vad som är speciellt med den okonstruerade kavajen.
2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM