Leveransinformation, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 3-6 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Leveransinformation

Leveranstid

Under rean har vi längre leveranstider: 3-6 dagar. 5 vardagar om du väljer att hämta i butik.

Leveranstiden är normalt 1-3 vardagar. Väljer du att hämta i någon av våra butiker kan varan hämtas 2 vardagar senare efter kl. 17.00. Du måste ta med legitimation och ordernummer alternativt orderbekräftelsen (denna kommer till den angivna e-postadressen). I fall då uthämtning sker i butik tillkommer INGEN fraktkostnad.
Om du valt att få dina varor skickade som paket får du normalt dina varor inom 1-3 arbetsdagar efter beställning. Avvikelser och förseningar utöver 3 dagar kan förekomma, i de fall förseningen uppkommer på grund av oss kontaktar vi dig.
Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid. Har du betalat produkterna i förskott återbetalar vi dina pengar inom 14 dagar.

Utlämningsställen

Varor som levereras med PostNord MyPack (Posten) hämtas ut vid närmaste Posten-utlämningsställe. Du får en avisering via sms när du kan hämta paketet och på vilket utlämningsställe paketet finns. Ditt paket ligger kvar på ditt utlämningsställe eller den butik du valt i 14 dagar. Ej uthämtade paket debiteras med 100 kr. Vid hämtning av ditt paket ber vi dig att kontrollera att försändelsen är intakt. Skulle försändelsen vara skadad eller lagad på något sätt, ber vi dig kontrollera att allt finns med i paketet. Vid avvikelse: kontakta GATTs kundtjänst på telefon: 08 - 28 88 05 eller mail: kundservice@gatt.se.

Frakt

Fri frakt på alla beställningar inom Sverige.

Beställningar till utlandet

I dagsläget levererar vi även till Danmark och Finland. Leveranstiden på utlandsbeställningar är normalt 3-7 dagar.
Vid beställningar till Danmark och Finland tillkommer en fraktkostnad på 150 kr. Vid ordrar över 3000 kr är det fri frakt på utlandsbeställningar.

Leverans Danmark

SMS-avisering:
1. Föravisering via SMS.
2. Avisering via ankomst.
3. Påminnelse (dag 5).
4. Andra påminnelsen (dag 9).

E-post-avisering:
1. Föravisering.
2. Ankomstavisering.
3. Påminnelse (dag 5).
4. Andra påminnelsen (dag 9).

Leverans Finland

SMS-avisering:
1. Avisering via ankomst.
2. Påminnelse (dag 7).
3. Andra påminnelsen (dag 9).

E-post-avisering:
1. Avisering via ankomst.
2. Påminnelse (dag 7).
3. Andra påminnelsen (dag 9).

Nyheter

2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.
2017-05-25

Säsongens skönaste t-shirts


säsongensmode T-shirten är ett favoritplagg för många under sommarhalvåret. Oavsett om du söker något snyggt till grillfesten eller något skönt att skydda axlarna från solens strålar med hittar du det i vårt sortiment av t-shirts.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 3-6 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM