Betalningsalternativ, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Betalningsalternativ

Kortbetalning

Vi accepterar Visa, Mastercard och American Express. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till DIBS betalväxel. DIBS betalväxel uppfyller kraven för PCI DSS. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt bestämmelser i PUL.

Faktura

Du kan även välja att handla mot faktura genom Klarna. Du får hem dina varor och kan i lugn och ro titta på och prova dem innan du betalar. Fakturan kommer till den e-post du angett vid beställningen. Du väljer själv om du vill betala inom 14 dagar (Klarna Faktura) eller dela upp betalningen (Klarna Konto). Väljer du Klarna Konto kommer en samlad faktura vid månadens slut per post från Klarna.

Direktbetalning

Med direktbetalning har du möjlighet att göra betalningen direkt via din Internetbank. Gäller för Swedbank, SEB, Nordea och Handelsbanken. Direktbetalningen sker via en krypterad koppling till DIBS betalväxel. DIBS betalväxel uppfyller kraven för PCI DSS. Följ instruktionerna för din Internetbank vid köptillfället.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM