Kundservice | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Kundservice


FRI FRAKT

Vi erbjuder fri frakt, oavsett om du vill hämta varorna i någon av våra butiker eller om du vill ha dem skickade med Posten.

FRIA BYTEN & RETURER I BUTIK

Besök någon av våra butiker om du inte är helt nöjd. Här får du personlig hjälp att hitta något som verkligen passar.

FRIA BYTEN I VÅR WEBBSHOP

Vi erbjuder fria och snabba byten via vår webbshop. Vill du returnera en vara och använder den medföljande retursedeln kostar det 39 kr.

14 DAGARS ÖPPET KÖP.

Du erbjuds alltid 14 dagars öppet köp. Det innebär att du har 14 dagar på dig att returnera eller byta en vara från det datum då du mottagit varan.
Detta gäller naturligtvis också för nedsatta varor.

1-2 DAGARS LEVERANSTID VIA POSTEN

Alla paket som skickas till dig levereras med Posten. Paketet kommer till ditt närmaste utlämningsställe inom 1-3 arbetsdagar.
Om paketet är litet kan det komma som brev direkt till din brevlåda.

HÄMTA VARAN I NÅGON AV VÅRA BUTIKER

Hämta din beställning i någon av våra butiker 3 vardagar efter din beställning. Om något är väldigt bråttom,
hör av dig till oss på 08-288805 eller kundservice@gatt.se så ser vi till att lösa det också.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM