Kundklubb, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt.se
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Att handla på Gatt lönar sig i längdenFör att bättre kunna belöna våra trogna kunder har vi tagit fram ett bonussystem. Du får en bonuspoäng per krona på allt du köper. Och hos oss så gäller detta även på specialerbjudanden och reavaror. När du uppnått 2 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kronor. Bonuschecken skickas hem till dig inom 3 månader och du kan använda den nästa gång du handlar på Gatt. Och återigen, hos oss gäller detta oavsett om det är rea eller specialerbjudanden! Om du har fler än 2 000 poäng sparas överskjutande poäng tills du på nytt passerat 2 000-intervallet.
Trogna kunder är det bästa som finns. Därför ser vi till att våra medlemmar får ta del av nyheter och extraerbjudanden. Slå oss gärna en signal på: 08-28 88 05 eller kom in till någon av våra fyra butiker i Bromma Blocks, Farsta Centrum, Globen Shopping och Sollentuna Centrum så berättar vi mer om vår förmånliga kundklubb!

VILLKOR

• Det är gratis att vara med i kundklubben.

• Lägsta ålder för medlemskap är 16 år.

• Bonus fås på samtliga varor, även specialerbjudanden och nedsatta varor.

• Bonus betalas endast ut som rabattcheck och används som betalningsmedel endast på Gatt.

• Rabattchecken skickas ut inom 3 månader.

• Som medlem ger du Gatt rätt att spara information om dina köp.

• Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas.

• Ditt personnummer behövs för uppdatering av vårt adressregister. Korrekt adress är vår enda garanti för att rabattcheckar och erbjudande når dig.

• Gatt får vidta ändringar i villkoren för bonus. Om sådan förändring innebär försämring av bonusvillkor, får du som medlem kompensation för ev. förlust motsvarande värdet av intjänade bonuspoäng.

Upplever du problem med att logga in?
Om du får upp meddelandet: "Angivet personnummer eller lösenord stämmer inte" kan du alltid beställa ett nytt lösenord till din e-postadress.
Om det ändå inte fungerar med ditt nya lösenord är det troliga problemet att vi har ett felaktigt personnummer registrerat. Maila oss iså fall ditt personnummer, kontaktuppgifter hittar du här.
Skickas lösenordet till en inaktuell eller felaktig e-postadress så ordnar vi det så fort vi kan. Maila oss iså fall din korrekta e-postadress, kontaktuppgifter hittar du här.

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM