Kontakta oss, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms

Kontakta oss gärna!


Kontakta kundservice via formuläret nedanTveka inte att ta kontakt med oss om det är någonting som du undrar över, och inte har fått svar på här på webbplatsen. Vi ser gärna att du hör av dig om du har några frågor angående vårt sortiment eller om kläder i allmänhet. Här har vi samlat de kontaktmöjligheter du har för att komma i kontakt med oss. För att hitta våra butiker och information om öppettider klickar du här.


Om du vill kontakta oss på telefon: 08 - 28 88 05

Ring oss på 08 - 28 88 05. Du följer sedan anvisningarna på telefonen för att hamna hos webbutikens kundservice, en viss butik eller till inköps- och ekonomikontoret. Kundservice för webshoppen är öppen mellan kl. 12-15 alla vardagar, vi hjälper gärna till med allt som rör kläder eller din beställning. Vill du kontakta oss utanför dessa öppettider följer du knappvalet till en av de fysiska butikerna. Längst öppettider är det vanligast i Brommabutiken, där kan de hjälpa dig med sortimentet, passformer eller matchningstips.


Om du vill kontakta oss via E-post

Om du vill komma i kontakt med oss med hjälp av e-post så finns det fler e-postadresser du kan använda.

Kundservice når du på kundservice@gatt.se. Svar får du alltid inom 48 timmar (gäller vardagar). Om svar ej kan ges inom 48 timmar blir du underrättad om anledningen till förseningen.
Ekonomi & administration når du på info@gatt.se
Vill du komma i kontakt med marknadsavdelningen nås de på marknad@gatt.se


Vill du arbeta hos oss?

Besök våra karriärsidor och connecta med oss där. Då håller du dig uppdaterad kring både våra eventuella befintliga tjänster såväl som de tjänster vi kommer söka i framtiden.

AKTUELLT JUST NU: Nu har vi påbörjat rekryteringen till det som ska bli ett team på 12 personer i vår butik i Täby Centrum. Tjänsterna vi söker är säljare på heltid, deltid och helgextra till både dam- och herravdelningen.

Du hittar våra karriärsidor här →

Thernlunds och Gatt ingår i Thernlundskoncernen. Från och med hösten 2017 slår vi ihop båda kedjorna under ett gemensamt namn - Thernlunds. Vi tänker bli världsbäst i Sverige på att skapa butiker som man längtar tillbaka till. Och om längtan blir för svår så tänker vi dessutom ha världens bästa webbshop som är öppen dygnet runt, året runt. Så det så!


Kundservice på sociala medier

Vill du hålla dig uppdaterad om våra nyheter, erbjudanden och kampanjer ska du följa oss på Facebook och Instagram. Där har du självklart även möjligheten att komma i kontakt med oss. Vi svarar alltid så fort vi kan men reserverar oss för att det under perioder då det är full fart i butikerna kan ta upp till 24 timmar innan vi återkommer.
Klicka här för att komma till vår Facebook-sida.
Klicka här för att komma till vår Instagram-sida.


Våra företagsuppgifter

Huvudkontor:
GATT AB
Munkforsplan 33
123 47 FARSTA
Org. nr: 556262-6142

Besöksadress: Munkforsplan 33

För att hitta våra butiker och information om öppettider klickar du här

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM