Kontakta oss, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 3-6 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms

Kontakta oss gärna!


Kontakta kundservice via formuläret nedanTveka inte att ta kontakt med oss om det är någonting som du undrar över, och inte har fått svar på här på webbplatsen. Vi ser gärna att du hör av dig om du har några frågor angående vårt sortiment eller om kläder i allmänhet. Här har vi samlat de kontaktmöjligheter du har för att komma i kontakt med oss. För att hitta våra butiker och information om öppettider klickar du här.


Om du vill kontakta oss på telefon: 08 - 28 88 05

Ring oss på 08 - 28 88 05. Du följer sedan anvisningarna på telefonen för att hamna hos webbutikens kundservice, en viss butik eller till inköps- och ekonomikontoret. Kundservice för webshoppen är öppen mellan kl. 12-15 alla vardagar, vi hjälper gärna till med allt som rör kläder eller din beställning. Vill du kontakta oss utanför dessa öppettider följer du knappvalet till en av de fysiska butikerna. Längst öppettider är det vanligast i Brommabutiken, där kan de hjälpa dig med sortimentet, passformer eller matchningstips.


Om du vill kontakta oss via E-post

Om du vill komma i kontakt med oss med hjälp av e-post så finns det fler e-postadresser du kan använda.

Kundservice når du på kundservice@gatt.se. Svar får du alltid inom 48 timmar (gäller vardagar). Om svar ej kan ges inom 48 timmar blir du underrättad om anledningen till förseningen.

Ekonomi & administration når du på info@gatt.se
Om du är intresserad att jobba hos oss så ska du maila jobb@gatt.se

Är du leverantör och vill prata med våra inköpare? Maila inkop@gatt.se
Vill du komma i kontakt med marknadsavdelningen nås de på marknad@gatt.se


Kundservice på sociala medier

Vill du hålla dig uppdaterad om våra nyheter, erbjudanden och kampanjer ska du följa oss på Facebook och Instagram. Där har du självklart även möjligheten att komma i kontakt med oss. Vi svarar alltid så fort vi kan men reserverar oss för att det under perioder då det är full fart i butikerna kan ta upp till 24 timmar innan vi återkommer.
Klicka här för att komma till vår Facebook-sida.
Klicka här för att komma till vår Instagram-sida.


Våra företagsuppgifter

Huvudkontor:
GATT AB
Munkforsplan 33
123 47 FARSTA
Org. nr: 556262-6142

Besöksadress: Munkforsplan 33

För att hitta våra butiker och information om öppettider klickar du här

Nyheter

2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.
2017-05-25

Säsongens skönaste t-shirts


säsongensmode T-shirten är ett favoritplagg för många under sommarhalvåret. Oavsett om du söker något snyggt till grillfesten eller något skönt att skydda axlarna från solens strålar med hittar du det i vårt sortiment av t-shirts.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 3-6 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM