Kontakta oss, Herrkläder & Märkeskläder | Gatt
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 05    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms

Kontakta oss gärna!


Kontakta kundservice via formuläret nedanTveka inte att ta kontakt med oss om det är någonting som du undrar över, och inte har fått svar på här på webbplatsen. Vi ser gärna att du hör av dig om du har några frågor angående vårt sortiment eller om kläder i allmänhet. Här har vi samlat de kontaktmöjligheter du har för att komma i kontakt med oss. För att hitta våra butiker och information om öppettider klickar du här.


Om du vill kontakta oss på telefon: 08 - 28 88 05

Ring oss på 08 - 28 88 05. Du följer sedan anvisningarna på telefonen för att hamna hos webbutikens kundservice, en viss butik eller till inköps- och ekonomikontoret. Kundservice för webshoppen är öppen mellan kl. 12-15 alla vardagar, vi hjälper gärna till med allt som rör kläder eller din beställning. Vill du kontakta oss utanför dessa öppettider följer du knappvalet till en av de fysiska butikerna. Längst öppettider är det vanligast i Brommabutiken, där kan de hjälpa dig med sortimentet, passformer eller matchningstips.


Om du vill kontakta oss via E-post

Om du vill komma i kontakt med oss med hjälp av e-post så finns det fler e-postadresser du kan använda.

Kundservice når du på kundservice@gatt.se. Svar får du alltid inom 48 timmar (gäller vardagar). Om svar ej kan ges inom 48 timmar blir du underrättad om anledningen till förseningen.

Ekonomi & administration når du på info@gatt.se
Om du är intresserad att jobba hos oss så ska du maila jobb@gatt.se

Är du leverantör och vill prata med våra inköpare? Maila inkop@gatt.se
Vill du komma i kontakt med marknadsavdelningen nås de på marknad@gatt.se


Kundservice på sociala medier

Vill du hålla dig uppdaterad om våra nyheter, erbjudanden och kampanjer ska du följa oss på Facebook och Instagram. Där har du självklart även möjligheten att komma i kontakt med oss. Vi svarar alltid så fort vi kan men reserverar oss för att det under perioder då det är full fart i butikerna kan ta upp till 24 timmar innan vi återkommer.
Klicka här för att komma till vår Facebook-sida.
Klicka här för att komma till vår Instagram-sida.


Våra företagsuppgifter

Huvudkontor:
GATT AB
Munkforsplan 33
123 47 FARSTA
Org. nr: 556262-6142

Besöksadress: Munkforsplan 33

För att hitta våra butiker och information om öppettider klickar du här

Nyheter

2017-04-28

Premiär på Gatt för exklusiva t-shirtmärket Limitato

Limitato


Bärbar konst! Vi är nu stolta återförsäljare av Limitatos exklusiva t-shirtar med prints av några av världens mest kända konstverk och fotografier.
2017-04-26

Se snygg ut i jeans på jobbet

jeansvardagsstil
Jeans på jobbet? Ja visst! Jeans och kavaj är idag en standard-jobbuniform inom många yrkesgrupper. Kombinationen är dock inte helt enkel att få till, utan det finns ett par saker som man bör tänka på.
2017-04-21

Det skandinaviska möter det kontinentala hos Oscar Jacobson i vår

oscarjacobson Hantverk och kvalitet är alltid i fokus hos Oscar Jacobson och vårens kollektion är inget undantag. Oscar Jacobson bjuder på en lätt och bärbar kollektion där det skandinaviska arvet möter ett kontinentalt formspråk och ljuset och färgerna leder vägen.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

PERSONLIG SERVICE: 08-28 88 85

4 BUTIKER I STOCKHOLM