Gatt blir Thernlunds
ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE    •    LEVERANS: 1-3 VARDAGAR    •    GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER    •    4 BUTIKER I STOCKHOLM
Priser inkl. moms

GATT BLIR THERNLUNDS

Nu går klädkedjorna Gatt och Thernlunds ihop under det gemensamma namnet Thernlunds. Inom kort kommer den nya webbshopen Thernlunds.se att lanseras men fram till dess går det givetvis bra att fortsätta handla här på Gatt.se.

Gatt ingår numera i samma koncern som Thernlunds och från och med hösten 2017 slås kedjorna ihop under det gemensamma namnet Thernlunds Man & Woman. Alla kundklubbsfördelar och erbjudanden blir då gemensamma. I september kommer Gatt-skyltarna att skruvas ner och nya fina Thernlunds-skyltar att skruvas upp. Gatts webbshop kommer under hösten att flytta till webbplatsen Thernlunds.se.

11 butiker + webbshop

Utöver att Gatt-butikerna blir Thernlunds slog en helt ny butik upp portarna i Täby Centrum den första helgen i september. Det kommer därmed att finnas inte mindre än 11 Thernlunds-butiker. Butikerna kommer att täcka in i stort sett hela Stockholmsområdet så det kommer aldrig att vara långt till en Thernlunds-butik! Men inte nog med det – inom kort lanseras dessutom Thernlunds sprillans nya och fräscha webbshop, där hela sortimentet kommer att finnas att klicka hem 24 timmar om dygnet.

Som innan, fast bättre

Du som har handlat på Gatt kommer att känna igen dig även då vi bytt namn till Thernlunds Man & Woman: Butikerna ligger kvar och personalen känns igen. Vi kommer att fortsätta erbjuda förstklassig service och ett sortiment som handplockas av våra stilsäkra inköpare. Du kommer fortfarande att kunna ta del av våra inspirerande butiksmiljöer och fördelaktiga medlemsförmåner. Det som blir nytt i och med att vi blir större är att tillgängligheten blir bättre, sortimentet bredare och medlemserbjudandena och förmånerna fler.

Nu både för honom och för henne

Den största skillnaden, förutom namnet, är att vi kommer att komplettera vårt sortiment med damkläder! Redan nu i höst får butikerna i Bromma Blocks och Globen Shopping varsin damavdelning, medan butikerna i Sollentuna Centrum och Farsta Centrum får vänta någon säsong till.

Missa inget viktigt – Gå med i vår kundklubb!

Om du inte redan är med i vår kundklubb - gå med för att försäkra dig om att inte missa några erbjudanden eller nyheter. För befintliga medlemmar kommer alla kundklubbsfördelar att bli desamma även efter namnbytet. För daglig stilinspiration och koll på vilka nya varor som kommer in rekommenderar vi att du börjar följa Thernlunds på Facebook och Instagram.

Här hittar du Thernlunds på Facebook
Här hittar du Thernlunds på Instagram

Nyheter

2017-07-21

Mina Ray-Bans och jag


stilinspiration Preferenserna går vitt isär när det kommer till solglasögon men efter en snabb rundfrågning bland kollegorna kan vi (högst ovetenskapligt) konstatera att Ray-Ban har en modell för varje smak. Vi frågade Tomas, Fredrik och William vilka Ray-Bans de väljer och varför, och fick tre helt olika svar.
2017-06-01

7 måsten i sommargarderoben

stilinspirationredaktionensval Semestern närmar sig med stormsteg och butikerna är fyllda till bredden med härliga sommarplagg. Enligt oss på redaktionen finns det 7 plagg som behöver finnas i garderoben för att vi verkligen ska känna oss redo för sommaren. Eftersom vi varit med i gemet ett tag vet vi att det inte går att vänta till dagen innan semestern börjar med att uppdatera sig, då godbitarna har en förmåga att ta slut med en rykande fart. Vårt tips är att redan idag gå hem och kolla igenom garderoben för att se att alla 7 måsten för sommaren finns där.
2017-05-30

Favorittyget i sommartid: Madras

säsongensmoderedaktionensval

Ju närmare semestern man kommer, desto mer ökar längtan efter färgglada och mönstrade plagg. Madras är ett av våra absoluta favorittyger i sommartid tack vare den luftiga känslan och de härliga färgerna.

ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

LEVERANS: 1-3 VARDAGAR

GATT BLIR THERNLUNDS - LÄS MER

4 BUTIKER I STOCKHOLM